vineri, 7 martie 2008

Baba la frumusete sufera sau mai nou, ii face pe altii sa sufere...

Nu am nimic cu domnisoarele care vor sa fie in trend, sa stabilim asta de la inceput. Dar aceasta manie de a tine pasul cu ultimele tendinte mi se pare ca tinde sa ajunga la asa-zise extreme. De ce zic asta? Pt ca saptamana aceasta, dupa ce am reusit, intr-un final glorios, sa urc intr-un tramvai si alaturi de mine si o domnisoara bruneta, f cocheta, n-am putut sa nu raman stupefiata cand am realizat care era prioritatea domnisoarei.
Evident, ca in orice dimineata obisnuita in Bucuresti, aglomeratia era la ordinea zilei. Cred ca ati incercat cu totii senzatia statului pe ultima treapta a scarii si stiti ca intr-un fel sau altul, in momentul in care ai ghinionul sa stai acolo, practic trebuie sa-i sustii pe cei din fata ta, ceea ce nu e deloc comod. Ei bine, date fiind aceste conditii, ce credeti ca face domnisoara noastra? Marea ei grija, pentru care a avut grija sa ne dea destule coate si ghionturi noua, celor din jurul ei, era sa-si scoata ochelarii de soare din geanta.
Buun, am inghitit in sec (ce era sa fac?), la urma urmei, la a doua statie coboram si scapam de ea…intamplarea a facut insa ca tanara sa coboare la aceeasi statie cu mine si sa ia metroul. Aici, surpriza! sau nu(?!)...nu a renuntat la ochelari…ca doar, deh, stim cu totii ca in subteran bate cel mai tare soarele… Pe mine, lucrurile astea ma lasa efectiv fara cuvinte.

Cu ocazia asta, ca tot sunt in verva la capitolul critici…fac un apel catre domnisoarele ce se pot lauda cu un par lung si des: strangeti-va parul, faceti ceva cu el, nu e nimic mai enervant decat sa te gadile si ditai coama dupa ce ca trebuie sa faci eforturi supraomenesti ca sa-ti mentii echilibrul (ma refer la cazurile cand e aglomeratia foarte mare). Poate sunt pretentii absurde dar la cati am vazut stramband din nas din cauza parului vostru stiu ca nu-s singura asa ca voi considera ca acum vorbesc in numele tuturor ca sa nu realizez aberatia cererii inainte de a apasa pe butonul "publicare postare".

Si pt ca mai e un pic pana maine, 8 martie, promit ca pt cateva momente voi uita sa mai fiu rautacioasa. La multi ani, doamnelor si domnisoarelor! :)