vineri, 20 mai 2011

QA Tester Electronic Arts cu Luy

Da stiu, e Louie. Nu incepeti, ok ?!

Viata e grea. Cam la o luna dupa ultimul meu post pe aici mi-am gasit visul vietii. QA Tester in jocuri. Why Not ?!!? Sunt jocuri nu ?

Asa ca mi-am gasit prieten in QA EA (asta prin 2010, martie asa), i-am dat CV-ul, l-a dat mai departe, m-au chemat la interviu. Interviul a fost ceva banal, mi-au dat o poza sa ma uit la ea :)) Cica "Ce este gresit cu aceasta poza ? " "Ii lipseste capul" "BRAAAAVOOOO". "Hai sa vorbim in engleza". "Yeah, sure". Si dintr-una in alta, am luat interviul. In aceeasi zi m-au si chemat.

Date tehnice:

Salariu: cat sa-ti iei o punga de chipsuri si un suc pe zi
Mediu: oameni tineri, te intelegi bine cu ei
Program: doua ture, day shift si night shift. Vrei pe night shift crede-ma. Pe day shift promovezi dar e sclavie si se face treaba proasta. Am fost pe ambele, am ales night shift.


Cam la cateva luni dupa ce m-am angajat, eram deja foarte ok stabilit. Ma intelegeam bine si cu team leads-ii, totul ok. Crysis 2. Pfoa, proiect de proiect. Mi-au prelungit si contractu, totul bine. Porma am inceput sa am chestii de impartit la oameni, you know. Deja asteptam promovarea. Si a venit si locul liber la promovare. M-au propus, n-am promovat :)). Okay, m-am ambitionat si mai tare. Am ajuns sa fac si mai multa treaba, si mai eficient. Vine urmatorul loc liber, am fost propus dar n-am luat. A luat altul care era de mai putin timp, dar asta e. Si tot asa :) Pana la urma mi s-a scarbit. Porma auzim ca vine Star Wars The Old Republic. Pfoa. Vreau vreau. Sure enough, primesc si o confirmare ca o sa fiu.
In momentul asta mai sunt 2 zile pana incepe SWTOR da ? :)) Se uita un build intr-un PC, aparent pe numele meu, nu ma intreaba nimeni nimic. A doua zi, eu si ambii team leads plecam din firma. End of story :)).
Mi-am asumat responsabilitatea pentru el, ce pot spune, dar niciunul dintre noi nu era responsabil cu SECURITATEA acelui build. Cu alte cuvinte, noua ni se zice sa nu-l furam, nu sa nu-l uitam. Masteringul, care era departamentul responsabil sa numere, sa se asigure ca toate buildurile au fost predate a numarat gresit, pe principiul 1+1=3. Dar, asta e.

Acum, merg in continuare pe principiul QA. Dar am alta idee :) . Insa o spun alta data :)