marți, 15 iulie 2008

Ah, am revenit :D

Nah ca m-am intors. Am scapat de bacalaureat, am luat mai mult decat mi-am propus sa iau  (aveam in minte nota 6 fix... se pare ca am luat 7 fix) si asta fara sa invat ceva pentru bacalaureat. Am vazut ca unii chiar se chinuie sa ia note mari la bacalaureat desi aceste note atata timp cat sunt peste nota de trecere nu le dau intaietate la vreun loc de munca sau ceva. Pana chiar si la facultati precum Politehnica nota de la bac a ajuns sa conteze doar in proportie de 10%.

      Insa sa trecem peste bacalaureat. Mai am o saptamana si se pare ca am admiterea la facultate. Nu, nu ma duc la electronica si telecomunicatii pentru simplul fapt ca nu mai sunt locuri de munca pentru cei care intra acum si vor termina in 5 ani. Ma duc la facultatea de contructii - instalatii sanitare. Locurile de munca pentru ingineri sunt destule. Insa nici despre facultate nu vreau sa vorbesc. Vreau sa vorbesc despre ultima saptamana. Am fost in Budapesta, capitala tarii ce poarta numele de Ungaria. Este o tara interesanta ce pot sa spun, este ceva mai civilizata decat Romania, ceva mai multa curatenie decat in Bucuresti, ba chiar au si ce nu au bucurestenii sau chiar mai mult... romanii...  un parc de distractii in adevaratul sens al cuvantului. Am fost cu capul in jos, am avut creierii rotiti in toate partile in cateva secunde, am fost udat pe un rollercoaster pe apa, etc... Per total foarte misto. Pe urma am mers la gradina zoologica din Budapesta. Pai cat eram io impotriva distrugerii gradinii zoologice din Bucuresti, acum mi se pare o idee chiar buna, pentru ca la cum erau "gazduite" animalutele de acolo, ale noastre sunt chiar chinuite. Am fost totul de la posumi pana la ursi polari si foci, pinguini...   Din pacate n-am putut sta decat o ora acolo, pentru ca am ajuns chiar inainte de inchidere. Teoretic mai puteam sta pentru ca era un concert ce tocmai incepea la ora inchiderii... insa trebuia sa cumpar bilet si pentru concert.

      Am facut foarte multe poze, am facut si filme... probabil le voi uploada in curand, insa nu acum deoarece nici nu am ajuns inapoi in Bucuresti inca. 

     Deci sper sa ne auzim in continuare in curand , cand voi reveni cu urmatorul mesaj.