marți, 8 aprilie 2008

Bleh

In scopuri jurnalistice, probabil titlul nu este cel mai potrivit, insa asta este titlul. Nu va faceti griji pentru viitorul meu, am vazut si titluri mai proaste decat asta.
Bleh spune parerea mea despre orasul Bucuresti, in general. Se refera per total la tot. Transportul public, oamenii, absolut tot. Nu ma refer la nici un alt oras din Romania, unele sunt in aceeasi stare, insa nu comentez din moment ce nu am trait destul in vreunu ca sa pot comenta. Inafara de Sibiu, unde mi-am petrecut o mica particica din viata mea (din Bucuresti m-am mutat acolo si porma inapoi), si m-i s-a parut un oras foarte civilizat per total.
Insa in Bucuresti s-a ajuns sub orice critica. Care ar fi cauzele ? Habar n-am credeti-ma , pentru ca ma uit la alte orase europene aglomerate si vad ca au rezolvat destul de bine problema civilizatiei in cadrul unei societati aglomerate. In Bucuresti, se pare ca problema nu poate fi rezolvata, cel putin deocamdata.

Probabil acum vreti inapoi cele 3 minute din viata petrecute citind acest articol, insa imi pare rau, am vrut sa spun ce am pe suflet intr-un mod cu totul altul decat a tipa pe strada cat de mult nu imi convine Bucuresti-ul. Unii mi-ar fi spus ceea ce veti gandi sau comenta si dumneavoastra : nu-mi convine, sa ma mut. Hm... ar fi o idee.