marți, 19 februarie 2008

MacBook Air Revolution



Astazi am noi idei... tocmai m-am gandit la o masina care merge pe sosea cu 500km/h, se ridica in aer si atinge de 5 ori viteza sunetului si pe urma cumva se scufunda in apa si merge cu de 3 ori viteza sunetului. Insa problema grea este punerea in practica. Suntem intotdeauna limitati de tehnologia existenta si niciodata in viata reala nu se intampla ca in Stargate Atlantis unde Mckay este un geniu si rezolva totul in 5 minute.

Insa sunt unele lucruri care sunt posibile. Cum ar fi : MacBook Air. Daca nu sunteti fani apple probabil doar ati auzit din intamplare, dar in cele mai multe cazuri habar nu aveti ce este acest notebook.

Este cel mai subtire notebook din lume. Foarte subtire. Pana acum cele mai subtiri erau notebook-urile de la Sony, Sony TZ Series care erau de la 1.2” pana la 0.86” grosime. Insa MacBook Air are cel mai gros punct la 0.76” si cel mai subtire la 0.16”. Observati totusi ca cel mai gros punct al MacBook Air este totusi inca mai subtire decat cel mai subtire punct de la Sony TZ Series. De fapt... este atat de subtire incat intra intr-un plic  de birou. Incredibil.

Bineinteles unele compromisuri trebuiesc facute. Are tot ce are orice laptop, insa nu are un dvd/cd-rom. Insa Apple s-a gandit si la asta. Poti transfera wireless de pe calculatorul tau windows sau mac orice program pt macbook air. Wireless... wow... chiar ca nu imi mai trebuie dvd-writerul. Pe langa asta, si mai incredibil, cei de la Apple s-au gandit si pentru cei care inca nu sunt chiar asa de pregatiti sa renunte la unitatea lor optica. In consecinta, pentru 99$ puteti cumpara un drive optic extern facut special pentru MacBook Air. Si acesta este... chiar foarte mic, mare cat cd-ul, atat. Practic il poti lua in buzunar.


Niciun comentariu: